Zonnige smaken uit de Mediterrane keuken 2023: Ontdek de heerlijke wereld van de Mediterrane keuken en leer koken als een echte chef-kok (Paperback)

Zonnige smaken uit de Mediterrane keuken 2023: Ontdek de heerlijke wereld van de Mediterrane keuken en leer koken als een echte chef-kok By Antonio Cavati Cover Image

Zonnige smaken uit de Mediterrane keuken 2023: Ontdek de heerlijke wereld van de Mediterrane keuken en leer koken als een echte chef-kok (Paperback)

$41.89


Not On Our Shelves—Ships in 1-5 Days
(This book cannot be returned.)

Als je denkt aan de Mediterrane keuken, dan denk je al snel aan zonnige smaken en geuren die je doen denken aan vakantie. In dit kookboek neemt chef-kok Antonio je mee op een culinaire reis door de landen rond de Middellandse Zee, zoals Itali , Spanje, Griekenland en Marokko. Ontdek de heerlijke gerechten die deze keukens te bieden hebben en leer koken als een echte chef-kok.


Dit boek is geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde thuiskok. De duidelijke uitleg en stap-voor-stap instructies zorgen ervoor dat je de gerechten gemakkelijk kunt bereiden. Ook vind je handige tips en tricks die je kunt toepassen in de keuken.


Kortom, dit kookboek is een must-have voor iedereen die van lekker eten en koken houdt. Ontdek de zonnige smaken uit de Mediterrane keuken en laat je verrassen door de heerlijke geuren en smaken

Product Details ISBN: 9781783811274
ISBN-10: 1783811277
Publisher: Antonio Cavati
Publication Date: February 21st, 2023
Pages: 222
Language: Dutch