Tajlandska Kuhinja: Okusi Azije U Vasoj Kuhinji (Paperback)

Tajlandska Kuhinja: Okusi Azije U Vasoj Kuhinji By Ana Petrovic Cover Image

Tajlandska Kuhinja: Okusi Azije U Vasoj Kuhinji (Paperback)

$41.33


Not On Our Shelves—Ships in 1-5 Days
(This book cannot be returned.)

Tajlandska kuhinja je poznata po svojim raznolikim okusima i kombinacijama začina. U knjizi "Tajlandska Kuhinja: Okusi Azije U Vasoj Kuhinji", Ana Petrovic predstavlja autentične recepte koji ce vas upoznati's bogatom kulinarskom tradicijom Tajlanda.


Ova kuharica sadrzi vise od 60 recepata za tradicionalna jela kao sto su Pad Thai, Tom Yum supa i zeleni kari. Svaki recept je detaljno objasnjen i prilagođen kuhanju kod kuce. Autorica je uspjela prilagoditi recepte za zapadnjačke kuhinje i dostupne namirnice, bez gubitka autentičnih okusa.


Uz recepte, knjiga sadrzi i uvod u tajlandsku kuhinju, objasnjenje vaznih sastojaka i začina, kao i savjete za pripremu obroka. Fotografije jela ce vas nadahnuti da isprobate nove recepte i stvorite Tajlandsku kuhinju u vlastitoj kuhinji.


"Tajlandska Kuhinja: Okusi Azije U Vasoj Kuhinji" je idealna za ljubitelje tajlandske kuhinje i one koji zele upoznati nove okuse i kombinacije začina. Ova kuharica ce vas odvesti na putovanje u Tajland bez napustanja vlastitog doma.

Product Details ISBN: 9781783815623
ISBN-10: 1783815620
Publisher: Ana Petrovic
Publication Date: April 12th, 2023
Pages: 216
Language: Croatian