ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΙΝΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑ&# (Paperback)

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΙΝΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑ&# By Άννα Πα&#9 Cover Image

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΙΝΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑ&# (Paperback)

$57.99


Not On Our Shelves—Ships in 1-5 Days
(This book cannot be returned.)

Η ιστορία του κάρυ παραπέμπει σε πολλές χώρες και πολιτισμούς. Από την Ινδία μέχρι τη Μέση Ανατολή και την Ασία, το κάρυ είναι βασικό στοιχείο της κουζίνας για αιώνες. Πλέον βρίσκεται σε μπολ σε τραπέζια φαγητού σε όλο τον κόσμο. Άνθρωποι πολλών εθνικοτήτων και εθνοτήτων απολαμβάνουν το κάρυ.


Η παρασκευή πιάτων με κάρυ μπορεί να είναι σχεδόν τόσο διασκεδαστική όσο και η κατανάλωση τους. Μπορείτε να ξεκινήσετε από το μηδέν ή, αν είστε νέος στο κάρυ, να φτιάξετε τη δική σας πάστα κάρυ ή σκόνη κάρυ.


Εάν φτιάχνετε τη δική σας σκόνη, μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον συστατικά όπως σκόρδο, αλάτι ή άλλα είδη μπαχαρικών. Ένα καλό πρώτο κάρυ είναι κάρυ κοτόπουλου ή κάρυ κοτόπουλου βουτύρου.


Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και να μην θυσιάσετε τη γεύση εάν χρησιμοποιήσετε έτοιμη πάστα κάρυ. Αυτά τα ζυμαρικά θα σας επιτρέψουν να ετοιμάσετε εύκολα ένα νόστιμο κάρυ όπως το Korma ή το Tikka Masala. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πάστα κάρυ με λαχανικά και κρέας και να προσθέσετε επιπλέον υλικά που ευχαριστούν τον ουρανίσκο σας.

Μόλις ψηθεί το κάρυ σας, μπορείτε να το σερβίρετε ζεστό με ζεστή κατσαρόλα και ψωμί naan

Product Details ISBN: 9781805427087
ISBN-10: 1805427083
Publisher: Not Avail
Publication Date: January 17th, 2023
Pages: 452
Language: Greek, Modern (after 1453)