ГОТВАРСКА КНИГА С ПРЯСА &#1056 (Paperback)

ГОТВАРСКА КНИГА С ПРЯСА Р By Ана Ча&#10 Cover Image

ГОТВАРСКА КНИГА С ПРЯСА &#1056 (Paperback)

$47.99


Not On Our Shelves—Ships in 1-5 Days
(This book cannot be returned.)

Сьомгата е добър източник на омега-3 мастни киселини, които помагат да поддържате сърцето и мозъка си здрави, без да е с високо съдържание на мазнини.

Понякога приготвянето на храни по определени начини може да добави калории от допълнителни мазнини или захари. Ето един поглед към шест здравословни начина за сервиране на сьомга, които ви дават много възможности, без значение какъв предпочитан от вас метод на готвене

Сьомга на скара

Готвенето на скара се счита за здравословно, защото не изисква добавяне на допълнителна мазнина, освен малко покритие от масло върху самата скара. Сьомгата е перфектна за скара, особено когато я сравнявате с бяла риба, защото

месото остава твърдо при готвене и не се разпада.

Поширана сьомга

Поширането включва готвене на сьомгата в течност, която къкри леко в тиган на котлона. Една от възможностите е да я задушите във вода, която е подправена с любимите ви билки и подправки, или можете да задушите рибата си във вино или бульон.

Печена сьомга

Филетата и пържолите от сьомга можете да изпечете във вашата фурна, а можете да ги изпечете в тава или в хартия за печене. Използването на пергаментова хартия помага да се предпази рибата от залепване, като същевременно опростява почистването.

Пушена сьомга

Пушената сьомга няма толкова много омега-3 мастни киселини, колкото прясната или консервирана сьомга, но все пак може да бъде здравословна храна. Приготвя се, като рибата първо се изсушава в саламура, след което се оставя да изсъхне малко. След това прекарва известно време в дим, който се създава от изгаряне на дървени стърготини в пушалка.

Консервирана сьомга

Едно от предимствата на консервираната сьомга е, че за ра.

Product Details ISBN: 9781805428022
ISBN-10: 1805428020
Publisher: Not Avail
Publication Date: February 2nd, 2023
Pages: 306
Language: Bulgarian