A Végső Matcha Szakácskönyv Egészségügyi Előnyök (Paperback)

A Végső Matcha Szakácskönyv Egészségügyi Előnyök By Beatrix Kiss Cover Image

A Végső Matcha Szakácskönyv Egészségügyi Előnyök (Paperback)

$43.99


Not On Our Shelves—Ships in 1-5 Days
(This book cannot be returned.)

A por tott tea elk sz t's nek 's fogyaszt's nak gyakorlat t t bb mint 900 vvel ezelőtt a k nai zen buddhista szerzetesek n pszerűs tett k. A hagyom nyos Matcha-k sz t's ez rt term szet n l fogva ritu lis 's meditat v jellegű, szok sos eszk z ket ig nyel, 's gondos, l p sről l p sre t rt nő folyamatot k vet.


A 11. sz zadban ezt a szertart st megosztott k a jap nokkal, akik az ta is k sz tik 's kortyolgatj k a habos teaitalt. M g akkor is, amikor a por tott tea kiesett a n pszerűs gből Kelet- zsia m's r szein, folyamatosan megőrizte előt rbe helyez's t a jap n kult r ban. A jelenlegi vsz zadban a mesterszak csok kreat v m dszereket 's technik kat tal lnak a matcha telreceptekbe val be p t's re Ha a matcha rajong ja vagy, vagy szeretn be p teni ezt a szuper telt az trendj be, akkor ez a szak csk nyv neked sz l


Az A V gső Matcha Szak csk nyv Eg szs g gyi Előny k t bb mint 100 finom 's eg szs ges receptet tartalmaz, bele rtve a reggeliket, harapnival kat, desszerteket 's italokat. A matcha palacsint t l 's smoothie t lk t l a matcha fagylaltig 's s tem nyekig ez a szak csk nyv mindenki sz m ra tartogat valamit.


A Matcha sz mos eg szs g gyi j t kony hat's r l ismert, t bbek k z tt magas antioxid ns tartalm r l, valamint az ellazul sr l 's az sszpontos t sr l. Ezzel a szak csk nyvvel nem csak lvezheti a matcha finom z t, hanem a vele j r eg szs g gyi előny ket is.


A szak csk nyvben tal lhat sszes recept k nnyen k vethető, 's olyan egyszerű sszetevőket haszn l, amelyek megtal lhat k a helyi lelmiszerboltban vagy az interneten. Legyen n gyakorlott szak cs vagy kezdő a konyh ban, ebben a szak csk nyvben minden megtal lhat , amire sz ks ge van egy finom 's eg szs ges matcha fog's elk sz t's hez.

me 100 csod latos recept. J főz st Match val

Product Details ISBN: 9781835315187
ISBN-10: 1835315186
Publisher: Beatrix Kiss
Publication Date: July 12th, 2023
Pages: 248
Language: Hungarian