Revista Letrare: Pranverë 2022 (Paperback)

Revista Letrare: Pranverë 2022 By Ornela Musabelliu (Editor), Arbër Ahmetaj (Editor), Dritan Kiçi (Editor) Cover Image

Revista Letrare: Pranverë 2022 (Paperback)

By Ornela Musabelliu (Editor), Arbër Ahmetaj (Editor), Dritan Kiçi (Editor)

$16.99


Not On Our Shelves—Ships in 1-5 Days
(This book cannot be returned.)

Edicioni i pranver's i Revist's Letrare, botimit periodik m t madh letrar nd rkomb tar n gjuh n shqipe.

Intervista, tregime, p rkthime, poezi dhe ese nga emra t njohur dhe autor t rinj.


Product Details ISBN: 9782390690009
ISBN-10: 2390690009
Publisher: Rl Books
Publication Date: March 1st, 2022
Pages: 146
Language: Albanian