Georgië (Reisgids en Emigratie) (Paperback)

Georgië (Reisgids en Emigratie) By Paul Van Dijk Cover Image

Georgië (Reisgids en Emigratie) (Paperback)

$8.99


Not On Our Shelves—Ships in 1-5 Days
(This book cannot be returned.)

Georgi De emigratiebestemming met de beste prijs-kwaliteitverhouding wereldwijd?

Het onderwerp "emigratie" staat bovenaan de "to-do list" van een grote groep mensen. De meeste mensen denken aan landen als Spanje, Itali of misschien Bulgarije of Kroati . Hier is het weer meestal goed en de kosten van levensonderhoud blijven binnen redelijke grenzen. Dat is wat de meeste emigranten willen... het koude en natte land de rug toekeren en hun welverdiende schemerjaren doorbrengen onder de warme zon in het zuiden.

Hoe zit het met Georgi ? Dit land wordt steeds populairder bij Europese toeristen en ook bij emigranten. In het kleine land in de Kaukasus vindt u alles wat u zich maar kunt wensen: prachtig weer, een uiterst charmant landschap met een grote verscheidenheid aan diersoorten en bovendien lage kosten voor het dagelijks levensonderhoud. Het land aan de Zwarte Zeekust biedt ook heerlijk eten en wordt gekenmerkt door vele culturele kenmerken.

In dit land, dat dicht bij de Zijderoute ligt, is er nauwelijks bureaucratie die u verhindert uw plannen in praktijk te brengen. Hier heb je het makkelijker dan ergens anders. Het openen van een bankrekening is net zo makkelijk als het huren van een flat. In Georgi is het dagelijkse leven zo eenvoudig dat het moeilijk te geloven is. Bovendien is Georgi een van de laatst overgebleven belastingparadijzen in de buurt van Europa.

Nu ben je nieuwsgierig en wil je meer weten? Lees dan deze emigratiegids over Georgi en binnenkort kunt u beginnen met het plannen van uw verhuizing naar dit prachtige land.

Ik ben zelf naar Georgi ge migreerd en doe verslag van mijn eigen ervaringen. Veel plezier met snuffelen en lezen.

Product Details ISBN: 9798201879129
Publisher: Paul Van Dijk
Publication Date: July 30th, 2022
Pages: 96
Language: Dutch