Korte Verhalen in het Tsjechië: Korte verhalen in Tsjechië voor beginners en gevorderden (Paperback)

Korte Verhalen in het Tsjechië: Korte verhalen in Tsjechië voor beginners en gevorderden By Natálie Novotný Cover Image

Korte Verhalen in het Tsjechië: Korte verhalen in Tsjechië voor beginners en gevorderden (Paperback)

$12.92


Not On Our Shelves—Ships in 1-5 Days
(This book cannot be returned.)

Korte Verhalen in het Tsjechi is een verzameling van 25 onconventionele en onderhoudende korte verhalen, elk slechts een paar alinea's lang, die zijn ontworpen om beginnende tot gemiddeld niveau Tsjechi lerenden te helpen hun taalvaardigheden te verbeteren op een leuke en boeiende manier De meeste boeken en artikelen die voor moedertaalsprekers zijn geschreven, kunnen te lang zijn en moeilijk te begrijpen of kunnen een woordenschat op zeer hoog niveau bevatten, waardoor de cursist zich vaak overweldigd voelt en opgeeft. Als deze problemen bekend klinken, dan is dit boek iets voor jou

Deze korte verhalen cre ren een ondersteunende leesomgeving door:

  • Rijke taalkundige inhoud in verschillende genres om u te vermaken en u bloot te stellen aan een verscheidenheid van woordvormen.
  • Kortere verhalen in hoofdstukken om u de voldoening te geven verhalen af te maken en snel vooruitgang te boeken.
  • Teksten geschreven op uw niveau, zodat ze gemakkelijker te begrijpen zijn en niet overweldigend.
  • Vertalingen op wisselende pagina's zodat u er regel voor regel direct naar kunt verwijzen terwijl u het Tsjechi het verhaal leest.
  • De belangrijkste woordenschat staat vetgedrukt in het verhaal en de vertaling, zodat u onbekende woorden gemakkelijker kunt begrijpen.
  • Begrijpelijke vragen om uw begrip van belangrijke gebeurtenissen te testen en om u aan te moedigen meer in detail te lezen.

Dus of je nu je woordenschat wilt uitbreiden, je begrip wilt verbeteren, of gewoon voor je plezier wilt lezen, dit boek is de grootste stap voorwaarts die je dit jaar in je studie zult zetten. Korte Verhalen in het Tsjechi geeft je alle steun die je nodig hebt, dus leun achterover, ontspan, en laat je fantasie de vrije loop terwijl je wordt meegevoerd naar een magische wereld van avontuur, mysterie en intrige - in Tsjechi


Product Details ISBN: 9798847994910
Publisher: Independently Published
Publication Date: August 23rd, 2022
Pages: 160
Language: Dutch